Thuis

Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit De Magnetische Schakelaar van gelijkstroom voor verkoop
Van goede kwaliteit De Magnetische Schakelaar van gelijkstroom voor verkoop
Het is zeer tevreden aan coorperate met Co van Shenzhen Zhenhua Qunying. Ltd. Zij zijn geduldig met ons om aan onze vereisten te voldoen. Zeer gelukkig hoopt dit keer en de volgende samenwerking.

—— Rogelio Covarrubias

Hoewel er waren gebeurde wat probleem tijdens de periode van samenwerking, definitief lossen wij daar problemen met behulp van het personeel van het bedrijf op. Ik ben nog bereid om goederen van dit bedrijf in te voeren.

—— Giovanni Paolo Tancredi

Het was een genoegensamenwerking met de Elektronikaco. van Zhenhua Qunying, Ltd Thoug zij met internationale zaken dit jaar beginnen, kunnen zij aan onze vereisten snel ook voldoen.

—— Marcel Geffrard

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Fabrieksinleiding                                                                                                        

  De fabriek heeft zware investering in het introduceren van CNC, volledig-automatische digitale controledraaibanken, CMM en ander geavanceerd materiaal om superieure kwaliteit te verzekeren gemaakt. Een volledige reeks van geavanceerde horizontale OKUMA CNC werd speciaal geïntroduceerd want de boete het machinaal bewerken van ventilatorcilinders en Beëindigen-dekking beëindigt;  In het begin van 2015, door de samenwerking met Testlaboratorium van Shengyang-het Onderzoekinstituut van Ventilator (Het Centrum van de Ventilatorkwaliteitscontrole van Chinese Mechanische Industrie), werd een gloednieuw proefsysteem van ventilatorprestaties ontworpen voor ons overeenkomstig de laatste versie van de Industrienorm van de Wortelsventilator.

   

  Productielijn                                                                                            Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd.

  Experimentmateriaal                                                                              

  Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd.

   

 • OEM / ODM

  Wij kunnen OEM/ODM-de dienst voor u verlenen, absoluut volgens uw vereisten.

 • R & D

  Onze fabriek heeft professionele en specifieke ontwerper, R&D-team, en een reeks van voordeelmateriaal voor studie nieuwe producten.

Contactgegevens
Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Emily

Tel.: 86-755-23211800

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)