Thuis

Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd.

Van goede kwaliteit De Magnetische Schakelaar van gelijkstroom voor verkoop
Van goede kwaliteit De Magnetische Schakelaar van gelijkstroom voor verkoop
Het is zeer tevreden aan coorperate met Co van Shenzhen Zhenhua Qunying. Ltd. Zij zijn geduldig met ons om aan onze vereisten te voldoen. Zeer gelukkig hoopt dit keer en de volgende samenwerking.

—— Rogelio Covarrubias

Hoewel er waren gebeurde wat probleem tijdens de periode van samenwerking, definitief lossen wij daar problemen met behulp van het personeel van het bedrijf op. Ik ben nog bereid om goederen van dit bedrijf in te voeren.

—— Giovanni Paolo Tancredi

Het was een genoegensamenwerking met de Elektronikaco. van Zhenhua Qunying, Ltd Thoug zij met internationale zaken dit jaar beginnen, kunnen zij aan onze vereisten snel ook voldoen.

—— Marcel Geffrard

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd. Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd. Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd. Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd. Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd.
workshop area Production line production line storage pic meeting office

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Jinquan
Aantal werknemers : 40~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%

De fabriek toont                                                                                              

Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd.

 

De Elektronikaco. van Shenzhenzhenhua Qunying, Ltd werd gebaseerd op 6 Juli, 2012. Het heeft binnen van in Shenzhen, de eerste economische zone van China de plaats bepaald. Onze installatie werd gebouwd in 2017. Wij zijn professionele fabrikant die van elektronika zich bij het onderzoeken concentreert, en hoge (lage) produceert verkoopt drukschakelaar, relais (Magneticretaining-relais), shuntweerstand, potentiometer.

 

De hoge (lage) drukschakelaar wordt wijd gebruikt in communicatie krachtbron, weglicht en ander voedingsysteem. Het relais wordt wijd gebruikt op industrieel controle, auto, mededeling, materiaal, huishoudapparateninstrument en metergebieden. Het heeft verscheidene types zoals hieronder: droog rietrelais, signaalrelais, het relais van huishoudenmahine, machtsrelais, autorelais, industrieel controlerelais etc.

 

Er zijn sommige beroemde binnenlandse ondernemingen coorperated met ons, zoals HF, TianBo, HK, HKE, Qunying (de genationaliseerde 891ste fabriek).

 

Aangezien het bedrijf werd opgericht, worden wij totaal goedgekeurd door de binnenlandse markt aangezien wij bij het verbeteren van kwaliteit en stabiele performace houden. Wij zijn begonnen om de schakelaar en het relais aan buitenland te verkopen. Ons bedrijf kan ook door internationale klanten worden goedgekeurd met onze het harde werken.

Contactgegevens
Shenzhen Zhenhua Qunying Electronics CO. ,Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Emily

Tel.: 86-755-23211800

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)